Illustraties

BRANDWEER

Wat een onwijs leuke en mooie opdracht van Brandweer Nederland voor hun doorlopende leerlijn “Brandweer op school”. Voor groep 1 tot en met 8. Oa de thema’s voorkomen, alarmeren, vluchten en bestrijden komen aanbod. Daarnaast maken de leerlingen kennis met de taken van de brandweer en leren ze over brandveiligheid op school en thuis. Met Smokey, Vlammetje Vuur en Billy Brandkraan.

ONE PLANET

Het is al even geleden dat ik deze les heb mogen vormgeven en illustreren maar hij staat nu online. In opdracht van FutureNL een mooie digiles mogen maken voor One Plant (Museon Omniversum).

https://dedagvandaag.oneplanet.nl

In opdracht van de UNODC heb ik samen met Laurentien van Oranje en Lotte Stegeman een kinderboek mogen maken. Zij de teksten en ik de illustraties en de vormgeving. Tot nu toe vertaald in 6 talen!

Voor iemand die onder andere gek is op iconen maken was dit een top opdracht. 68 iconen voor de onderwijsprogramma’s van Jong Ondernemen. Hiermee maken ze jongeren, van de basisschool tot en met het hbo, ondernemender en helpen hen bij het ontdekken van hun talenten. 
https://lnkd.in/e6c6mwB

Blijft leuk om te doen: icoontjes ontwerpen. Dit keer voor Home Office Shop.

Het ontwerp mogen doen voor een digitale les voor de bovenbouw.
Het onderwerp is de plasticsoep. Alle illustraties die ik voor deze les heb gemaakt staan hieronder verzameld. Dit alles in opdracht van Young Crowds.

Isometrisch design. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld infographics. Of als decoratie aan de muur. 😉

Isometric_World_1

Illustraties voor Papier en Karton.nl

Illstraties-PenK

voor FB

Boomhut

PrintVingeroefening:

Workspace_1Nasa

Een andere stijl van het Restvorm palet:

1_11

Illustratie zoekt opdrachtgever:

Visser

Opdracht: Farah is een dapper meisje, ze is de oorlog in Syrië ontvlucht. Zij heeft hier een boek(je) over geschreven. We willen dit graag uitgeven en op scholen verspreiden maar we hebben heel weinig beeldmateriaal. Kun jij hier toch een leuk en aantrekkelijk boekje van maken? Ik heb de enige twee foto’s van Farah gebruikt in illustraties zodat ik haar toch in verschillende situaties kon neer zetten en haar verhaal kan vertellen.
Voor en samen met Young Crowds.

Farah_boekjeFarah_boekje2Farah_boekje3Farah_boekje4Farah_boekje5Farah_boekje6Farah_boekje7Farah_boekje8

TheNewDemwoby